Aktualno

PLIVAzdravlje - novi pogled na zdravlje
  • Priznanje Kliničkoj bolnici Dubrava
    U Zagrebu je održan EUROSON School of abdominal ultrasound u organizaciji Referentnog centra Ministarstva zdravstva RH za interdisciplinarni ultrazvuk u medicini pri KB Dubrava, a u suorganizaciji s Hrvatskim gastroenterološkim društvom i Hrvatskim društvom za ultrazvuk u medicini i biologiji i uz pokroviteljstvo European Federation of Societies for Ultrasound in Medicine and Biology (EFSUMB).
  • KBC Zagreb: Nastavljeni protokoli zračenja
    KBC Zagreb je izvijestio kako 27. lipnja, na sam dan kibernetičkog napada na Klinički bolnički centar Zagreb, niti jedan od pet linearnih akceleratora nije radio.
  • KBC Rijeka: Potvrđen status Klinike za dentalnu medicinu
    Ministarstvo zdravstva Republike Hrvatske je na temelju Zakona o zdravstvenoj zaštiti i na prijedlog Nacionalnog zdravstvenog vijeća donijelo rješenje o produljenju statusa referentnog centra Klinici za dentalnu medicinu KBC Rijeka.

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 2 online


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Dvoručna abeceda

Gluhim osobama znakovni jezik je način na koji komuniciraju sa svijetom. Postanite dio tog svijeta i naučite kako gluhoj osobi reći svoje ime ili čak cijelu jednu rečenicu. Pogledajte u nastavku dvoručnu abecedu...

 

 

Anketa

Kako vam se sviđaju naše nove web stranice?
 

Jednoručna abeceda

Dvoručna abeceda